RushaIslam

Thank you very much for giving me birthday wishes. I love my friends all the time. Stay with me all the time. I want you all my life forever.

"শুভ জন্মদিন মাম্মা".....ট্রিট চাই ট্রিট.....

আপনি "Thank you, you invited me on your birthday.I'm scared for you. You're fine. You live for a long time.Happy birthday to you and everyone thanks to invite me." এটা দিতে পারেন।

তাদের উদ্দেশ্যে আপনার নিজেরই লেখা উচিৎ যেহেতু সম্পর্ক আপনারই জানা। আমরা আপনাকে সামান্য সাহায্য করতে পারি শুধু।  আপনি এভাবে লিখতে পারেন- সকলের ভালোবাসায় আমি সিক্ত। জীবনের অন্যতম সুন্দর একটা জন্মদিন কাটালাম, শুধু তোমাদের এমন শুভেচ্ছায়। এমন ভালোবাসার জন্য সকলকে অসংখ্য ধন্যবাদ। অথবা ইংরেজিতে- I'm just enchanted to see your wishes and love for me. I've passed an awesome birthday only because of you, guys. Love you so much and thank you.