MdRahimKhan

এই দামের মধ্য আপনি সিম্ফনি, ওয়ালটন, মাক্সিমাস সহ আরো কিছু ব্রান্ডের অ্যান্ড্রয়েড মোবাইল পাবেন।

Ronu

Symphony Xplorer V28

Price in Bangladesh: 4,090 Tk.
Network Scope 2G, 3G
Battery Type & Performance Lithium-ion 1450 mAh
Stand-by: up to 400 hours
Talk-time: up to 3 hours
Body & Weight 123 x 63.9 x 9.8 millimeter, 128.6 grams
Camera Factors (Back) Flashlight, zoom up to 4x
Camera Resolution (Back) 5 Megapixel
Camera Resolution (Front) 2 Megapixel
Colors Available Black
Display Size & Resolution 4.0 inches, WVGA 768 x 480 pixels (226 ppi)
Display Type TN Touchscreen
Graphic Processing Unit (GPU) Mali 400
Memory Card Slot MicroSD, up to 32 GB
Operating System Android KitKat v4.4.2
Processor Quad-Core, 1.2 GHz
RAM 512 MB
ROM 1 GB
Sensors Accelerometer, G-sensor
SIM Card Type Dual SIM (Standard + Micro SIM, dual stand-by)
USB MicroUSB v2.0
Video Recording Yes
Wireless LAN Yes
Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Multitouch, Loudspeaker

আজকাল ৩০০০ টাকার মধ্যেও এন্ড্রয়েড ফোন পাওয়া যায়। তবে ফোন কেনার ক্ষেত্রে আপনার বাজেট যত বেশি হবে ততো ভালো ফোন কিনতে পারবেন। নিচে কিছু ফোনের details দেখে নিন- →Symphony E90 Full Specifications #Network 2G, 3G #Battery Lithium-ion 1400 mAh #Camera (Back) 2 Megapixel - Flashlight, up to 2x zoom face beauty, HDR, panora - HD (720p) video rec. Camera (Front) 0.3 Megapixel (VGA) #RAM 512 MB #ROM 8 GB Official Price in Bangladesh: 3,090 Tk. →Symphony V94 Full Specifications #Network 2G, 3G #Battery Lithium-ion 2000 mAh #Camera (Back) 5 Megapixel - Hynix sensor, up to 2x zoom, flash, f/2.2, face beauty, smile shot - Full HD (1080p) video playback & HD (720p) vide rec. #Camera (Front) 2 Megapixel - F/2.8 aperture, Galaxy C sensor Official Price in Bangladesh: 4,290 Tk. →Walton Primo E8s Full Specifications #Network 2G, 3G #Battery Lithium-ion 1600 mAh #Camera (Back) 5 Megapixel - LED flash - HD (720p) video rec. #Camera (Front) 5 Megapixel #RAM 1 GB #ROM 8 GB Official Price in Bangladesh: 3,999 Tk.

image

Brand  Name :-  SymphonyV44

Price :- 3840