অমার এক বন্ধু জানতে চেয়েছে ১১০০০-৫০০০ হজারের মধ্যে ভাল এন্ড্রয়েড সেট কোনটি?তাই কেউ প্লিজ বলুন কোন ফোনটা ভাল?

আপনি সাওমী রেডমি 6a ফোনটা কিনতে পারেন।র্যাম ২জিবি,রম১৬জিবি।দাম ৯৯৯৯টাকা ।

Ronu

আমি sumsung J2 pro কিনতে পারেন। নিচে দেখুন Samsung Galaxy j2-2016 edition Specifications Network Multi-SIM Dual-SIM SIM size Micro-SIM (3FF) Type of sim Slot SIM 1 + SIM 2 Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD 2G GSM GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900 2G CDMA N/A 3G UMTS B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900) 3G CDMA N/A 3G TD SCDMA N/A 4G FDD LTE B1(2100), B3(1800), B5(850), B8(900), B20(800) 4G TDD LTE B40(2300) Connectivity ANT+ No USB Version USB 2.0 Location Technology GPS, Glonass Earjack 3.5mm Stereo MHL No Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz Wi-Fi Direct Yes Bluetooth Version Bluetooth v4.1 NFC No Bluetooth Profiles A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP PC Sync. Smart Switch (PC version) OS Android- Marshmallow 6.0.1 Display Technology (Main Display) Super AMOLED Size (Main Display) 5.0" (126.3mm) Resolution (Main Display) 1280 x720 (HD) Color Depth (Main Display) 16M S Pen Support No Processor CPU Speed 1.5 GHz CPU Type Quad-Core General Information Form Factor Touch Bar Memory RAM Size (GB) 2 ROM Size (GB) 16 Available Memory (GB) 11.2 External Memory Support MicroSD (up to 128GB) Camera Video Recording Resolution HD (1280 x 720)@30fps Main Camera – Resolution CMOS 8.0 MP Main Camera- f number f/2 . 2 Front Camera - Resolution CMOS 5.0 MP Front Camera- f number f/2.2 Main Camera - Flash Yes Main Camera - Auto Focus Yes Sensors Accelerometer, Proximity Sensor Physical specification Dimension (HxWxD, mm) 142.4 x 71.1 x 8.0 Weight (g) 138 Battery Internet Usage Time(3G) (Hours) Up to 9 Internet Usage Time(LTE) (Hours) Up to 10 Internet Usage Time(Wi-Fi) (Hours) Up to 10 Video Playback Time (Hours) Up to 11 Standard Battery Capacity (mAh) 2600 Removable Yes Audio Playback Time (Hours) Up to 54 Talk Time (3G WCDMA) (Hours) Up to 14 Audio and Video Video Playing Format MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM Video Playing Resolution FHD (1920 x 1080)@30fps Audio Playing Format MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MI Services and Applications Gear Support Gear Circle (Manager Support), Gear Fit2, Gear S2 S-Voice No Mobile TV No Price

Kingofkings

আপনি Symphony v85 ফোনটি কিনতে পারেন। এই ফোনটির ক্যামেরা এবং ব্যাটারি অনেক ভালো। নিচে ফোনটির বিস্তারিত দেওয়া হলো  Network Scope 2G, 3G  Battery Type & Performance Lithium-ion 3000 mAh  Stand-by: up to 700 hours  Talk-time: up to 20 hours  Body & Weight 137.53 x 69.38 x 9.75 millimeter, 143 grams  Camera Factors (Back) Flash light, autofocus, up to 4x zoom, HDR, face beauty  Camera Resolution (Back) 8 Megapixel  Camera Resolution (Front) 5 Megapixel  Colors Available Black/White  Display Size & Resolution 4.7 inches, qHD (236 ppi)   Display Type IPS Touchscreen  Graphic Processing Unit (GPU) Mali 400 MP2  Memory Card Slot MicroSD, up to 32 GB  Operating System Android Lollipop v5.1  Processor Quad-Core, 1.3 GHz  RAM 1 GB  ROM 8 GB  Release Date January 2016  Sensors G-sensor, proximity, light  SIM Card Type Dual SIM (dual stand-by, Regular + Micro SIM)  USB MicroUSB v2.0  Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP 3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Multitouch, Loudspeaker