আমার বড় বোনের জন্মদিন আগামীকাল....তাকে wish করার জন্য ইংরেজীতে sms বার্তা প্রয়োজন....প্লিজ তাড়াতাড়ি খুব সুন্দর ইংরেজীতে একটা sms বার্তা দেন...

হতে পারে এ কয়েকটা কাজে লাগবে-

  • I hope your special day will bring you lots of happiness, love, and fun. ...
  • All things are sweet and bright. ..
  • Let's light the candles and celebrate this special day of your life. ...
  • Here's to the sweetest and loveliest person I know. ...
  • Happy birthday to my most beloved sister, the one I care about the most!
  • শুভ জন্মদিন। এই যে ছোট একটা উপহার তোমার জন্য - Happy Birthday! Here's a little gift for you
  • তোমার জন্মদিন ভালোবাসাময় হোক - Have a lovely birthday
  • আমি কামনা করছি তোমার জন্মদিন এবং প্রতিটা দিন যেন সূর্যের আলোয় (সুখ এবং সমৃদ্ধি) ভরে থাকে - I wish that your birthday and everyday would be filled with sunshine
  • আমি কামনা করি তুমি আরো একশটি জন্মদিন পাও - I wish you to have a hundred of birthdays more
HMMOBAROKBD

All our memories together  will never be taken away, No matter how old we get and how many birthdays  pass by,I will always be here for you! (♥HAPPY BIRTHDAY MY SWEETHEART♥ AND ELDER SISTER!♥)