To change your username: 1. Click the account menu at the top right of any Facebook page and choose Account Settings 2. Click the Edit link next to Username 3. Type your new username in the open field and click Save Changes Note: You can only change your username once.

সর্তক : আপনি যদি এর আগে দুই বার ইউজারনেম পরিবর্তন করে থাকেন তাহলে আপনি আর ইউজারনেম পরিবর্তন করতে পারবেন না।ফেসবুকের নতুন নিয়ম অনুযায়ি দুই বারের বেশি ইউজারনেম পরিবর্তন করা যায়না।