আর পাওয়া গেলে তার মডেল কী? এবং প্রাইজ কত?
SayadPantho

Best :: Xiaomi Redmi 7 3GB/32GB  Price:13999 taka in Bangladesh

 Samsung Galaxy A20
Price: 15990 taka in Bangladesh
Jamiar

আমার কাছে   Xiaomi Redmi Y3 ফোন টি নিতে পারেন দাম ১৪৯৯৯ Ram 3 GB /Rom 32 GB  ব্যাটারি ৪০০০ mAh

image

Samsung Galaxy A10 এটা ভাল হবে। ৳ 11,999.00 First Release: April 2019  Status: ✅ Available Colors: Blue, Black, Red Network 2G, 3G, 4G support ✅  SIM Dual Nano SIM WLAN ✅ Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth ✅ v5.0, A2DP, LE GPS ✅ A-GPS, GLONASS, BDS Radio ✅ FM USB v2.0 OTG ✅ USB Type-C ✖   BODY Style Full-View Minimal Notch Material Glass front, plastic body Water Resistance ✖ Dimensions 155.6 x 75.6 x 7.9 millimeters Weight 168 grams   DISPLAY Size 6.2 inches Resolution HD+ 720 x 1520 pixels (271 ppi) Technology TFT Touchscreen Protection ✖ Features Multitouch   BACK CAMERA Resolution 13 Megapixel Features Autofocus, LED flash, f/1.9, wide-angle lens, low-light mode & more Video Recording Full HD (1080p)   FRONT CAMERA Resolution 5 Megapixel Features LED Flash, f/2.0 & more Video Recording    BATTERY Type and Capacity Lithium-ion 3400 mAh (non-removable) Fast Charging ✖   PERFORMANCE Operating System Android Pie v9.0 (Samsung One UI) Chipset Exynos 7884 Octa RAM 2 GB Processor Octa core, up to 1.6 GHz GPU Mali-G71 MP2   STORAGE ROM 32 GB External Slot ✅ MicroSD, up to 512 GB (dedicated slot)   SOUND 3.5mm Jack ✅ Features Loudspeaker, audio & video players, noise cancellation mic.   SECURITY Fingerprint ✖ Face Unlock ✅   OTHERS Notification Light ✖ Sensors Accelerometer, Proximity

Ronu

আপনি নিচের দুইটি ফোন কিনতে Samsung M10 অথবা Xiaomi Redmi S2 তবে এর পরিবর্তে এই ফোনটি কিনুন Asus Zenfone Max Pro M1

image

  • (Network type) → 2G, 3G, 4G (LTE)
  • (Display Resolution) →  1080 × 2280 pixels
  • (Display size) → 6.0 inches
  • (Operating System) → Android 8.1 (oreo)
  • (Chipset) → Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm)
  • (Camera Parimary) → Dual (13 + 5) Megapixel
  • (Camera Secondary) → 16 Megapixel
  •  (Battery) → Non-removable  Li-Ion 5000 mAh   battery.
  • Regular Price →→ 12,000 BDT.

MRRAJUAHMED

আপনি Xiaomi এর Redmi 7 মডেলের ফোনটি কিনতে পারেন । দাম ৳৳৳ 11,999.00 ।এই দামে এটা অনেক ভালো ফোন ।