**আর একটি বছর এসে গেলো,বেরে যাবে আরো একটি বাতি,কাল ও ছিলাম আজো আছি,তোমার জন্মদিনের সাথি।

**তোমার জন্যে প্রার্থনা করি ১২ মাস আনন্দে ৫২ সপ্তাহ খুসি, ৩৬৫ দিন সাফল্যে ৮৭৬০ ঘন্টা সুস্বাস্থ্যে আর ৫২৬০০ মিনিট সৌভাগ্যে কাটে। শুভ জন্মদিন।

**We may not talk every day & we may live miles apart but I just want you to know that you’ll always be my best friend, Happy Birthday!

**Happy birthday. May every dream of yours set your life on fire, brightening up today, your special day, and every other day of the year.

**তোমার জন্য ফোটে পৃথিবীর সব গোলাপতোমার জন্য এই কবিতা নয়সে প্রলাম ।আলোকিত হয়ে নিজে তুমিআলোকিত কর পৃথিবীকে।শুভ জন্মদিন।

**We are so very close; I find you around ...before I've even spoken you know what's on my mind; which makes our bond much stronger. I indeed feel especially blessed to have you as sister. Enjoy your special day with much laughter and cheer.