FocoPhone f1

OnePlus 5T

Huwei nova 3i

আপনার বাজেট অনুযায়ী এই ফোনগুলো ই বেস্ট হবে।

তবে আমার পেরসোনাল মতামতে বলবো আপনি কোনোটা দেখা লাগবে না Focophone f1 টি চোখ বন্ধ করে নিতে পারেন।

Focophone f1 স্পেসিফিকেশন

Network2G, 3G, 4G (LTE)

BatteryLithium-polymer 4000 mAh (non-removable)

- Fast Battery Charging (Quick Charge 3.0)

Body155.5 x 75.3 x 8.8 millimeter, 180 grams (Plastic body)

Camera (Back)Dual 12+5 Megapixel

- f/1.9 & f/2.0, 1/2.55", 1.4 & 1.12µm, dual pixel PDAF, depth sensor, Dual-LED flash, HDR, panorama, portrait bokeh, face detection, EIS

- Ultra HD (2160p) video rec.

Camera (Front)20 Megapixel

- f/2.0, superpixel, 0.9µm, HDR, full-HD video rec.

ChipsetQualcomm Snapdragon 845

ColorsGraphite Black, Steel Blue, Rosso Red, Armored Edition

Display6.18 inches, Full HD+ 1080 x 2246 pixels (403 ppi)

- 18.7:9 ratio Full-View IPS LCD Touchscreen, Corning Gorilla Glass protection (unspecified version)

Display6.18 inches, Full HD+ 1080 x 2246 pixels (403 ppi)

- 18.7:9 ratio Full-View IPS LCD Touchscreen, Corning Gorilla Glass protection (unspecified version)

GPUAdreno 630

Memory CardMicroSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)

Operating SystemAndroid Oreo v8.1, upgradable to Android Pie v9.0; based on MIUI 9.6 (POCO customization)

ProcessorOcta-core (4x2.8 and 4x1.8 GHz)

RAM6 GB

ROM64 GB

SensorsInfrared face recognition, fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, barometer, compass

SIM CardHybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

USBMicroUSB v2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go (OTG)

Wireless LANYes, dual band, Wi-Fi Direct, hotspot

Special Features- LiquidCool Technology

Other Features- Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, FM Radio, Loudspeaker, Multitouch

আপনি Oppo এর Oppo F9 ফোনটা কিনতে পারেন ।খুব ভাল ফোন এটি।