১২০০০ এএ ভিতরে শাওমি রেডমি 4A ছাড়া ভালো কোন ফোন এর ডিটেইলস আশা করছি। শাওমি ব্র‍্যান্ডের

আপনি শাওমির Xiamo Redmi 5 ফোনটি কিনতে পারেন।এটির দাম ১2৪৯৯ টাকা । অনেক ভালো একটি ফোন।

Xiaomi Redmi 6 কিনতে পারেন ৳ 11,999.00  First Release: June 2018 Status: ✅ Available Colors: Black, Blue, Gold Network 2G, 3G, 4G support ✅ SIM Hybrid Dual Nano SIM WLAN ✅ Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth ✅ v4.2, A2DP, LE GPS ✅ A-GPS, GLONASS, BDS Radio ✅ FM USB v2.0 OTG ✅ USB Type-C ✖   BODY Style Full-View Material Glass front, plastic body Water Resistance ✖ Dimensions 147.5 x 71.5 x 8.3 millimeters Weight 146 grams   DISPLAY Size 5.45 inches Resolution HD 720 x 1280 pixels (296 ppi) Technology IPS LCD Touchscreen Protection ✖ Features Multitouch   BACK CAMERA Resolution Dual 12+5 Megapixel Features f/2.2 & f/2.2, 1.25 & 1.12 μm, depth sensor, PDAF, LED flash, slow-mo., portrait mode, bokeh & more Video Recording Full HD (1080p)   FRONT CAMERA Resolution 5 Megapixel Features 1.12 μm pixels, f/2.2 aperture, HDR, portrait mode, bokeh & more Video Recording –   BATTERY Type and Capacity Lithium-polymer 3000 mAh (non-removable) Fast Charging ✖   PERFORMANCE Operating System Android Oreo v8.1, upgradable to Android Pie v9.0 (MIUI 9.0) Chipset Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) Processor Octa-core, 2.0 GHz GPU PowerVR GE8320   STORAGE RAM 3 GB ROM 32 GB MicroSD Slot ✅ up to 256 GB (uses SIM slot 2)   SOUND 3.5mm Jack ✅ Features Loudspeaker, noise cancellation mic.   SECURITY Fingerprint ✅ On the back Face Unlock ✅   OTHERS Notification Light ✅ Sensors Fingerprint, Accelerometer, Proximity, E-Compass