আপনি এটি দেখতে পারেন আমার মতে এটি একটি ভালো ফোন। সিম্ফনি i95 হ্যান্ডসেটে এখন পাওয়া যাচ্ছে মাত্র ৭,৯৯০ টাকায়! Key Specifications: 5.45" HD+ IPS Full Vision Display 13MP + 8MP Camera 3000mAh Li-Poly Battery 2GB RAM + 16GB ROM আরো জানতে ভিজিট করুনঃ https://bit.ly/ 2TnPKCj

Ronu

আপনি Symphony V145 ফোনটি কিনতে পারেন। Network Scope: 2G, 3G, 4G Battery : Lithium-ion 2200 mAh Camera Factors (Back) : LED flash, up to 2x zoom, f/2.2 aperture camera(back) resulation : 5megapixel Camera Resolution (Front) : 5 Megapixel (f/2.2 aperture) Colors Available : Black, Champagne Gold, Glossy Blue Display Size & Resolution : 5.0 inches, FWVGA 854 x 480 pixels (196 ppi) Processor : Quad-Core, 1.4 GHz Graphic Processing Unit (GPU) : Mali 400 MP2 Operating System:Android Oreo v8.1 (Go Version) RAM : 1GB ROM : 8GB Sensors : G-sensor Video Recording : Full HD (1080p) Wireless LAN : Yes Other Features: Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, FM Radio, Multitouch, Loudspeaker

Walton GM3+ । 3gb Ram, 32gb Rom,4g supported. মূল্য-৮৩৯০ টাকা।