তা হচ্ছে, ১২,১২,১২,১২১২

উত্তরটি হবে- ১২,১২,১৩,২১২।

কারণ,
বারো শত মানে এক হাজার দুইশ। বারো শতটুকু বাদ দিয়ে লিখে তারপরে তার সাথে ১২০০ অর্থাৎ বারোশত বা এক হাজার দুইশ যোগ করলে উত্তর পাওয়া যাবে।

এভাবে হবে ১,২১২,১২০,২১২

ZaynMalik

আপনার উত্তরটি হবে ১২,১২,১২,১২,১২

Ranasarkar

বারো কোটি বারো লক্ষ বারো হাজার বারো শত বারো। অংকে হলো ১২১২১৩২১২

12,12,12,000 1212 1212 একসাথে লেখা যাবে না তাই আলাদা লিখেছি৷

এখানে বারো কোটি বারো লক্ষ বারো হাজার বারো শত বারো হবে না। এখানে হবে বারো কোটি বারো লক্ষ তেরো হাজার দুইশত বারো। = ১২১২১৩২১২/-