htFarbee

First type 'gmail.com' and then go to create an account then give all the information they want and your Google account would be created. Then you just have to login wherever you want.

FlagBDCom

আপনি এখানে ক্লিক করে একাউন্ট  করে নিতে পারবেন। তাছাড়াা টেকনো লজিসকস  নিয়ে আরো শিখতে FlagBD  নামে এই সাইটে নিয়মিত ভিজিট করতে পারেন