1 Gb 94 টাকায় ৭ দিন । এই অফার পেতে ডায়াল করুন প্রথমে *৭৭৭# তারপর 4 offer এ যান তারপর 1 internet এ গিয়ে 6 ) এ গিয়ে Own দিয়ে প্যাক কিনোন

  • 1026MB + 7 (GP-All net) SMS at Tk 94 (Inclusive of SD+VAT+SC) valid for 7 Days
  • Activation code: *121*3056#
  • This offer will run until further notice
  • Offer applicable for all Prepaid and Postpaid customers
  • Customer can activate unlimited time during this offer period
  • After internet volume expiration, customer will be charged Tk 1.22/MB (Inclusive of VAT+SC+SD) till validity exists, up to 244 Taka (Inclusive of SD+VAT+SC)
  • Unused data volume will be carried forward if the customer purchases the same pack (1GB at Tk 94) within the active validity period
  • Dial *121*1*4# to know internet balance
  • To cancel your internet offer, dial *121*3041#
  • .
  • এছাড়াও gp flexiplan এপটা ডাউনলোড করে এর মাধ্যমে মনের মতো যেকোনো মেয়াদী টকটাইম-নেট প্যাক কিনতে পারেন অল্প খরচে।