আমি একটা ভিডিও ক্যামেরা কিনতে চাই। যেটা দিয়ে ছবি তোলা যাবে এবং
ভিডিও অও করা যাবে। দয়া করে জানান।
Junait

আপনি

image

 Canon EOS 1200D DIGIC 4 Auto

 Focus Full HD DSLR Camera মডেলটি

কিনতে পারেন। উপরোক্ত সুবিধা গুলো পাবেন।

দাম- ২৫,৫০০ টাকা

Image Sensor 18 MP CMOS Image Sensor

Lens 18-55 mm

Sony H400 20.1 MP 63x Optical Super Zoom Semi DSLR Camera. Price ৳ 23,000. Product Feature Camera Type Semi-SLR Image Sensor 20 MP 1/2.3" Super HAD CCD Lens 63x Optical Sony Lens ViewFinder Type Electronic Viewfinder & Monitor Electronic, 3" LCD Rear Flash Yes Video Features 720p HD Movie Mode Still Image Features BIONZ R Image Processor Storage Memory Card Supported SD / SDHC / SDXC / Memory Stick Pro Dual High Speed, Memory Stick Pro HG Duo Power 1x NP-BX1 Rechargeable Lithium-Ion Battery Pack Interfaces USB Product Warranty This product sony h400 digital camera comes with 5 years service warranty without parts.