কেউ জানলে আমারটা জেনে দিন- রোলঃ ৮২২৬৯৮ রেজিঃ ১৯১৩২২১০১৮ বোর্ডঃ যশোর
Jamiar

Roll No 822698 Name TASNUVA MEHJABIN
Board JESSORE Father's Name MD. BAYAZID MOLLAH
Group N/A Mother's Name MOUSHUMI SULTANA
Type REGULAR Date of Birth 12-08-07
Result PASSED Institute CANTONMENT PUBLIC SECONDARY SCHOOL
GPA 5.00

Code Subject Grade
101 BANGLA A+
107 ENGLISH A+
109 MATHEMATICS A+
127 SCIENCE A+
150 BANGLADESH AND GLOBAL STUDIES A+
111 ISLAM AND MORAL EDUCATION A+
154 INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGY A+
147 PHYSICAL EDUCATION AND HEALTH A+
148 ARTS AND CRAFTS A+
155 WORK AND LIFE ORIENTED EDUCATION A+
151 HOME SCIENCE A+