"বন্ধু,
বন্ধু বলে ডাকো যারে,
সে কি তোমায় ভুলতে পারে?
যেমন ছিলাম তোমার পাশে,
আজো আছি ভালোবেসে।"

Friend, Whom you call friend, Can't he forget you? As I was with you I am now also with you with love আশা করি হয়েছে। ভাবার্থ শুনতে বেশু ভালো লাগবে।  A friend can't forget you. I am always with you as before.  একজন বন্ধু তোমাকে ভুলতে পারে না। আমি আগের মতই তোমার সাথে আছে।

"Friend, Call me a friend, Can he forget you? As I was with you, I love it today. "