আমিও তোমাকে আধুনিক পোশাক পরিধান করলে অনেক সময় নানান ভাইরাস যুক্ত এপস ইনস্টল করেন।
আপনার প্রদানক্রিত বাক্যগুলোর ইংরেজি অনুবাদ নিম্নে দেওয়া হলঃ

"Welcome to my channel 'PckaBD'."

"Thanks for watching the video.Please like,comment,share and subscribe."

অনুবাদ= Congratuletions in my chanel pckabd. Thanks for watching the video. please like, comment, share and subscribe.

Welcome To my channel "PckaBD" Thanks For Watching my video Please Like comment Share and Subscribe My Channel