• এক ফোঁটা করে আক্রান্ত চোখে দিনে দু’বার (৬-৮ ঘন্টা ব্যবধানে)।

0.1% Sterile Eye Drops: One drop in each affected eye two times per day at an interval of 6 to 8 hours.

0.2% Sterile Eye Drops: One drop in the affected eye once a day.

0.7% Sterile Eye Drops: One drop in each affected eye once a day.

Geriatric Use: No overall differences in safety or effectiveness have been observed betweents.

এলচেক চোখের ড্রপ সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে এলচেক