Dr. Shoyeb

Hyperparathyroidism in renal failure: 0.25 mcg/day or alternate day. May increase slowly.

Hypoparathyroidism or pseudohypoparathyroidism: 0.5 mcg once daily.

Vitamin D dependent rickets: 0.015.02 mcg/kg/day. Maintenance: 0.03.06 mcg/kg/day. Max: 2 mcg/day.

Hyperparathyroidism in dialysis patients: 0.5 mcg 3 times/wk. Max: 8 mcg 3 times/wk.

Hyperparathyroidism in renal failure: 0.5 mcg 3 times/wk, may increase by 0.25.5 mcg at 2 wk intervals. Maintenance: 0.5 mcg 3 times/wk.

সিট্রোক্যাল ট্যাবলেট সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে সিট্রোক্যাল