১. Deadpool ২. London Has Fallen ৩. The Divergent Series: Allegiant ৪. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny ৫. The Wave

1. Bullets Blood 2. Dead Man's Card 3. Death Sentence 4. Deadpool 5. The Revenant

TarikAziz

1.Point Break 2.Captain America: Civil War 3.Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 4.Suicide Squad 5.Star Wars: Rogue One