যেন ফেইজবুক ইন্টারনেট চালানো যায়।
Unknown

WALTON B00 [1295 Taka]

Camera, Video, Internet
FM Radio: No
MP3, WAV, 3GP
External Memory: Upto 2 GB
Bluetooth: No
USB: Only Charging [Mini Port]
Dual SIM, Dual Stand by, Vibration, MP3 Ringtone, Speakerphone, Sound recording, Call conversion recording
SMS, MMS, Games, Blacklist, Organizer
Phonebook: 250 Entries
Talktime: 6-10 Hours
Stand by: 640-800 Hours

WALTON B01 [1350 Taka]

Camera with flash, Internet, FM radio with recording
MP3, WAV, 3GP
External Memory: Upto 2 GB
Bluetooth: Yes, with A2DP
USB: Only Charging [Mini Port]
Dual SIM, Dual Stand by, Vibration, MP3 Ringtone, Speakerphone, Sound recording, Call conversion recording
SMS, MMS, Games, Blacklist, Organizer, Torch, PIM Security, Walton Service center list, headset manager
Battery: 1350 mAh Li-ion
Talktime: 6-10 Hours
Stand by: 640-800 Hours

দাম একদম সঠিক নাও হতে পারে।
IsmailPolas

OLVIO Q32

   - Dual SIM (G+G), Dual Standby
   - Memory card support (Micro SD up to 32 GB)
   - 2.4 inch, QVGA display

Tk.1,495.00

বিস্তারিতঃ http://www.waltonbd.com/index.php?route=product/product&path=24_87&product_id=1251

NerobKhan

Symphony D54i. এই মোবাইলটি কিনতে পারেন,, অনেক ভালো সেট,, আমি নিজেও use করি

এই বাজেটের মধ্যে symphony D51i সবচেয়ে ভাল হবে।এটার ওপেরা মিন খুব স্পিড কাজ করে এবং কোন কিছু ডাউনলোড দিলেও সেটা তারাতারি হয়,একসাথে একাধিক ডাউনলোড দেয়া যায়।

Symphony d 53 i খুব সুন্দর সেট দাম ১৫০০/১৬০০

Suyelmahmud

Symphony d55i.1420 টাকা।নেট চালানোর জন্য BEST

আপনি স্যামপনি  L18 কিনতে পারেন।