যারে সবসময় আপন মনে করি যারে নিয়ে সারাদিন ভাবি যারে সারাদিন স্মরন করি যারে সবসময় ভালবাসি তার কাছে আমার জীবনে মৃল্য নাই

I always think that own

I think about that all day

I remember that day,

He will always love you

But my life to him

Unworthy,

Unknown

There's no value of my life to him/her whom I always think own, whom I ween throughout the day, whom I look on all day long, whom I love all the time...... কিছুটা ভাবানুবাদ মিশ্রিত হলেও এটাই সঠিক অনুবাদ।

NurVai

Whomsoever I think always mine,

Whomsoever I thing whole day,

Whomsoever I think whole the day,

Whomsoever I think all the time,

No value of my life with him/her.