98 Taka for all who are looking for a flexible combination of talktime, internet & entertainment.

Offer includes:

Internet: 1.5 GB

Talktime: 50 minutes (anynet)

SMS: 50 SMS

Free Subscription: ZEE5

Validity: 7 days

To avail the exciting offer, just recharge the exact 98 Taka or dial  *123*098#

Bundle Offer @ 278 Taka

For monthly solution, recharge the exact 278 taka or dial*123*278# to avail a stunning offer.

Offer Includes:

Talktime: 480 Minutes (anynet)

Internet: 1 GB

Validity: 30 Days       Airtel has brought a bundle offer of only 23 taka for all the bundle lover customers.

Offer includes: 38 minutes talktime (anynet).
Validity: 2 days.
To avail the exciting offer, customers need to recharge the exact 23 taka or dial *123*23#

Airtel has brought a bundle offer of 21 taka for the customers who look for flexible combination of talktime and internet.
Bundle offer includes: 28 local minutes(Validity 1 day) and 100 MB internet(Validity 3 days).

To avail this bundle customers must dial *121*0021#     For daily solution, recharge the exact 18 taka or dial *121*18#to avail a stunning offer.

Offer Includes:

Talktime: 30 Minutes (anynet)

Validity: 24 hours বাকি টা জানতে কমেন্ট করুন

আপনি ২.৪৪ টাকায় পাচ্ছেন ৪ মিনিট টক টাইম (যেকোন অপারেটরের নাম্বারে); যার মেয়াদ থাকবে ৬ ঘন্টা। অফারটি চালু করতে *১২১*০০২# ডায়াল করুন। এছাড়াও, আপনি এখন ২৩ টাকায় পাচ্ছেন ৩৮ মিনিট টক টাইম, যা ব্যবহার করা যাবে যেকোনো অপারেটরের নাম্বারে; মেয়াদ থাকবে ২ দিন। অফারটি চালু করতে অনুগ্রহ করে ডায়াল করুন *১২১*২৩# অথবা ২৩ টাকা রিচার্জ করুন।মিনিট বান্ডেল এর মূল্যের সাথে VAT + SD + SC অন্তরভূক্ত। এছাড়াও, এয়ারটেল এর মিনিট বান্ডেলগুলো দেখতে এবং চালু করতে *০# ডায়াল করে পরবর্তী নির্দেশনা অনুসরণ করুন। মিনিট ও SMS ব্যালেন্স চেক করতে অনুগ্রহ করে *778*2525# ডায়াল করুন।

*5# এ ডায়াল করুন। তারপর 6 এ যান, তারপর 1 এ যান। ম্যাসেজ বান্ডেল পাবেন। সেখান থেকে আপনার কিনতে পারেন।