আমি অত্যন্ত দুঃখিত তোমার সাথে আমার খারাপ আচরণের জন্য।এখন আমি বুঝতে পারছি ওই সময় ঠিক ছিলোনা।আসলে আমি ওই ধরনের ছেলেনা।

প্লিজ ক্ষমা করবে আমাকে।

I'm very sorry for my bad behavior with you. Now I realize that the time was not right. I used to say that kind of son.
Please forgive me.

I am extremely sorry for my bad behavior with you. Now I am realizing that time was not right. Actually I am not that kind of boy. Please forgive me.