"সত্যি কথা বলতে, আমার জীবনে এখনো GF এবং BF বলতে কেউ নেই। তবে ইচ্ছা করে কারো প্রেমে পড়তে, কাউকে ভালো ভাসতে। কিন্তু মনের মতো কাউকে পাইনি। এখন আপনিই বলেন আমি কী করবো?"

এর ইং‌রে‌জি অর্থ হ‌লো- Frankly, there is no one in my life yet to say Jf and bf, but I wish to fall in love with someone, to make someone feel good, but to have no one like me, now you say what should I do?

To be honest, I have no gf/bf. But I wish to fall in love with someone. I have not got anyone as l like. Now tell me what should l do?

Anitha

Frankly, there is no one in my life to say gf or bf yet. But i wish to fall in love with someone,  to love someone. But i didn’t find anyone like that. Now you say what should i do?