কি ফোন যার ক্যামেরা ও নেট কানেকশন ভাল।

Maximus P7 Plus ফোনটা কিনুন। ৳ 4,900.00 First Release: May 2019  Status: ✅ Available Colors: Black, Blue Network 2G, 3G, 4G support ✅  SIM Dual SIM WLAN ✅ Bluetooth ✅ v4.2 GPS ✅ A-GPS Radio ✅ FM USB v2.0 OTG ✅ USB Type-C ✖   BODY Style Full-View Material Glass front, plastic body Water Resistance ✖ Dimensions 148.4 x 71.4 x 8.3 millimeters Weight 163.5 grams   DISPLAY Size 5.45 inches Resolution HD+ Technology IPS Touchscreen Protection ✖ Features Multitouch   BACK CAMERA Resolution 5 Megapixel Features Dual Xenon flash Video Recording    FRONT CAMERA Resolution 5 Megapixel Features  Video Recording    BATTERY Type and Capacity Lithium-polymer 2500 mAh Fast Charging ✖   PERFORMANCE Operating System Android Oreo v8.1 (Go Edition) Chipset MediaTek MTK6739A RAM 1 GB Processor Quad-core, 1.3 GHz GPU Mali G71   STORAGE ROM 8 GB MicroSD Slot ✅ up to 64 GB   SOUND 3.5mm Jack ✅ Features Loudspeaker, audio & video players   SECURITY Fingerprint ✖ Face Unlock ✖   OTHERS Notification Light ✅ Sensors Accelerometer, Proximity

আপনি STYLUS Q80 ফোনটি নিতে পারেন। সামনের ক্যামেরা ৫ mp এবং পিছনের ক্যামেরা ১৩mp১৩mp। নেট কানেকশনও অনেক ভালো । ধন্যবাদ

Ronu

আপনি৷ যদি ক্যামেরা ও নেট কানেকশন ভালোমানের পেতে চান তাহলে আপনি নিম্নোক্ত সেট গুলোর যেকোন একটি নিতে পারে। ফোন গুলোর পারফর্মেন্স অনেক ভালো।

  • Itel P13 plus
  • Symphony G100
  • Waltom GM2 Plus
  • Symphony V145
  • Symphony V96
  • WE T1