এগুলোর মদ্ধে কোন বিষয় নিয়ে ডিপ্লোমা করা ভালো হবে? কোনটার চাহিদা বেশি? বলবেন প্লিজ . Diploma in Architecture Engineering Diploma in Computer Engineering Diploma in Civil Engineering Diploma in Electrical Engineering Diploma in Electronics Engineering Diploma in Mechanical Engineering Diploma inTelecommunication Engineering Diploma inGarments Design & Pattern Making Diploma inTextile Engineering

ডিপ্লোমা ইন ইলেক্ট্রিক্যাল, ডিপ্লোমা ইন কম্পিউটার, ডিপ্লোমা ইন টেক্সটাইল, ডিপ্লোমা ইন সিভিল এই চার টা বিষয়ের চাহিদা বেশি।