*****HP ProDesk 400 G4 MT desktop business PC has intel 7th generation core i3 processor, 18.5 inch LED desktop monitor, 4GB RAM, 1TB HDD, shared graphics, intel chip, 3 PCI slot, USB ports 10, 1 VGA display connector, RJ-45, keyboard and mouse. দাম ৩৬,২০০ টাকা।

*****Desktop PC has intel core i3 processor, 8 GB RAM, 1 TB hard disk, 19 inch monitor, keyboard and mouse দাম ৩৩,০০০ টাকা।