3 হাজার টাকায় মোটামুটি মানের ট্যাব ও পাওয়া যাবে না।ভালো ট্যাব টিনতে হলে আপনাকে বাজেট বারাতে হবে।

এত কম টাকায় ট্যাব পাবেন না ভাই
আপনি Symphony Tab 20 নিতে পারেন।
Price: 5990 Tk Network Scope 2G, 3G Battery Type & Performance Lithium-polymer 2500 mAh Stand-by: up to 250 hours Talk-time: up to 11 hours Body & Weight 192.1 x 107.9 x 9.9 millimeter, 275 grams Camera Factors (Back) LED flash, 3x digital zoom Camera Resolution (Back) 2 Megapixel Camera Resolution (Front) 0.3 Megapixel (VGA) Colors Available Black, Silver, Coffee Display Size & Resolution 7.0 inches, WSVGA 1024 x 600 pixels (169 ppi) Display Type TN Touchscreen Graphic Processing Unit (GPU) Mali 400 MP2 Memory Card Slot MicroSD, up to 32 GB Operating System Android KitKat v4.4.2 Processor Dual-Core, 1.3 GHz RAM 1 GB ROM 8 GB Release Date June 2016 Sensors G-sensor SIM Card Type Dual SIM (both regular SIM) USB MicroUSB v2.0, USB-on-the-go (OTG) Video Recording Full HD (1080p) Wireless LAN Yes Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Multitouch, Loudspeaker

কিছুদিন অপেক্ষা করতে হবে Amazon নতুন ট্যাব আনছে বাজারে