'আমরা সবাই জিনিয়াস কিন্তু কেউ যদি একটি মাছকে গাছে উঠার সাথে বিবেচনা করে তবে সে অপদার্থই থেকে যাবে' [বি.দ্র.গুগল ট্রান্সলেট ছাড়া অনুবাদ করতে হবে]

We are all geniuses-but if one considers a fish as a tree,it will be worthless.

We all are genius. But if anyone consider a fish as climbing on a tree then he will remail useless. আশা করি ঠিকঠাক হয়েছে।

NeelAkash

We all are geniuses but if someone considers a fish to climb a tree, then he/she will stay stupid.