আমি গিয়ার আলা বাইসাইকেল নিতে চাই সর্বনিম্ন কত দামে এসব সাইকেল পাওয়া যাবে মার্কেট মূল্য, দুরন্ত অথবা অন্য ব্রান্ড হলেও চলবে,,,,কেউ জানলে প্লিজ সঠিকটা বলেন

আপনি এটলাস কোম্পানির এই সাইকেল টি নিতে পারেন।imageCAMPUS 18G is a roadster cycle for men launched by Atlas which comes with suspension frame with heavy duty shocker, 18 speed Shimano Deraileyrs and revo shifters. It has a plastic fender, comfortable seat for better ride and side stand. It is available in different colors.
Price Tk 9500.00