Dr. Shoyeb

Combination of Glimepiride and Rosiglitazone is indicated as an adjunct to diet and exercise to improve glycemic control in patients with type 2 diabetes who are already treated with a combination of Rosiglitazone and sulfonylurea as separate tablet or who are not adequately controlled on a sulfonylurea alone or for those patients who have initially responded to Rosiglitazone alone and require additional glycemic control.

Sugana Tablet সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে Sugana