Dr. Shoyeb

Inhalation/Respiratory: Asthma prophylaxis:Adult:

  • As powder or aerosol inhaler: 100 mcg bid in mild asthma, up to 500,000 mcg bid in severe cases.
  • As nebuliser solution: Severe chronic asthma: 500,000 mcg bid.

Child (46 year):

  • As powder or aerosol inhaler: 5000 mcg bid, increased to 200 mcg bid if necessary.
  • As nebuliser solution: 1,000 mcg bid.

ফ্লুটিকন ইনহেলেশন ক্যাপসুল সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে ফ্লুটিকন