যথাক্রমে Bangladesh University of Engineering and Technology, chittagong University of Engineering and Technolgy, Dhaka University of Engineering and technology

বুয়েট (BUET) Bangladesh University of Engineering and Technology **বাংলাদেশ প্রকৌশল বিশ্ববিদ্যালয় - চুয়েট (CUET) Chittagong University of Engineering & Technology ** চট্টগ্রাম প্রকৌশল ও প্রযুক্তি বিশ্ববিদ্যালয ডুয়েট (DUET) Dhaka University of Engineering & Technology, ** ঢাকা প্রকৌশল ও প্রযুক্তি বিশ্ববিদ্যালয়