'আমি বিস্ময়কে ভালোবাসি না (মন থেকে নয়), তবে বিস্ময় আমাকে ভালোবাসে। আর বিস্ময়ের ভালোবাসাকে সম্মান করি বলেই বিস্ময়ে থেকে যাচ্ছি' এর সঠিক ইংরেজি অনুবাদ কি?

  অনুবাদঃ I do not love Bissoy. But Bissoy loves me. I respect Loving of Bissoy so I am staying with Bissoy.

'I do not love the wonder (not from the mind), but the surprise loves me. And I'm wondering because of the love of surprise.