Dr. Shoyeb

Acute Bacterial Exacerbation of Chronic Bronchitis: 400 mg 5 days

Acute Sinusitis: 400 mg 10 days

Community-acquired Pneumonia: 400 mg 74 days

Uncomplicated Skin and Skin Structure Infections: 400 mg 70 days

Uncomplicated Urinary Tract Infections: 400 mg Single Dose or 200 mg 3 days

Complicated Urinary Tract Infections: 400 mg 70 days

Acute Pyelonephritis: 400 mg 70 days

Uncomplicated Urethral Gonnorrhea in Men: 400 mg Single dose

Gatifloxacin can be administered without regard to food.

Renal Impaired patient

  • Creatinine Clearance 40 mL/min: 400 mg every day.
  • Creatinine Clearance < 40 mL/min: 400 mg 200 mg every day.

Dialysis patients:

  • Hemodialysis: 400 mg 200 mg every day.
  • Continuous peritoneal dialysis: 400 mg 200 mg every day.

Pediatric use: The safety and effectiveness of Gatifloxacinacin in pediatric populations (<18 years of age) have not been established.

ট্যাগ ট্যাবলেট সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে ট্যাগ