Dr. Shoyeb

১০০ মি.গ্রা. দিনে ১ বার।

It is recommended that doses of Lamivudine should be adjusted in accordance with renal function. Dosage adjustment of Lamivudine in accordance with creatinine clearance is as follows:

  • CrCl 50 ml/min: 100 mg once daily
  • CrCl 309 ml/min: 100 mg first dose, then 50 mg once daily
  • CrCl 159 ml/min: 100 mg first dose, then 25 mg once daily
  • CrCl 54 ml/min: 35 mg first dose, then 15 mg once daily
  • CrCl <5 ml/min: 35 mg first dose, then 10 mg once daily

Use in children: Safety and efficacy of lamivudine for the treatment of chronic hepatitis B in children have not been established.

ট্রাইমিথােপ্রিম এবং সালফামেথােক্সাজল রক্তে ল্যামিভুডিনের মাত্রা বাড়িয়ে দেয়।

লিভ বি ট্যাবলেট সম্পর্কে বিস্তারিত জেনে নিন এই লিঙ্ক থেকে লিভ বি