তাের্সা নদীর উৎপত্তি চুম্বি উপত্যকা থেকে হয়েছে।

PUBG, FreeFire,CoverFire etc.

Zombie Hunter, Guide Dino, Mountain Biker, Clash Of Clans, Mini Militia ইত্যাদি।

1. Call of Duty: Mobile 2. Crashlands 3. Evoland 1 and 2 4. MADFINGER Games 5. Minecraft 6. Monument Valley 7. Nintendo games 8. Noodlecake Studios 9. Pokemon Go 10. PUBG Mobile 11. Riptide GP series 12. Square Enix games 13. The Room series 14. This War of Mine 15. Vainglory