আপনি ২৪০০০ samsung glaxy a5 কিনতে পারেন। টাকা ১/২ হাজার টাকা বেশি লাগতে পারে।

আপনি Samsung Galaxy J7 (2016) এই ফোনটি কিনতে পারেন । এর মুল্য ২২,৯০০ টাকা। ফোনটির বিস্তারিত: Samsung Galaxy J7 (2016): Price in Bangladesh & Full Specification ******* Price 22900 Tk Camera 13 Megapixel || Video: Yes, 1080p; Secondary 5 Megapixel Internet GPRS: Yes || EDGE: Yes, 3G, 4G, Wi-Fi 802.11 b/ g/n, Wi-Fi Direct, hotspot FM Radio Yes, RDS, recording Audio Player MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR Video Player MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM First Arrival April, 2016 Memory 16GB Internal, 2GB RAM Memory Card Slot MicroSD card slot Expandable up to 128GB Bluetooth v4.1, A2DP USB microUSB v2.0 Infrared Weight 170 gm Status Available Display 5.5" Super AMOLED Capacitive Full Multi Touch HD(720px * 1280px) Talk Time 23 Hour(3G) Stand By Browser HTML5 Java No Other Features Dual SIM Dual Standby, Android 6.0.1 (Marshmallow), Octa-core 1.6 GHz Processor, Removable Li-Ion 3300 mAh battery, Accelerometer, Hall Sensor, Proximity Sensor, GPS, A-GPS, 7.8 mm thickness

TarikAziz

Walton Primo X4  (3G, 4G)

Price---22990 Tk

Camera--16 Megapixel

 Secondary 13 Megapixel

Memory---32GB Internal, 4GB RAM

USB OTG

Android 6.0 Marshmallow

3130 mAh Li-po Battery

আপনি

SAMSUNG

এর এই মোবাইল টি  নিতে পারেন ।

Samsung Galaxy A7 Duos

24500

মূল্য

Samsung Galaxy A7 Duos
OS Android OS, v5.0 (Lollipop)
Display-Size 5.5 Inch
Camera-Resolution 13 MP
3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Wifi-Receiver Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Wifi-Hotspot Yes
FM-Radio Yes with RDS; recording
Audio-Player MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC
Video-Player MP4/WMV/H.264
RAM 2 GB
ROM 16 GB
Memory-Card microSD, up to 64 GB
Bluetooth v4.0, A2DP, EDR, LE
Talk-Time Up to 17 h (3G)
Other-Features Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by), ANT+ support, Active noise cancellation with dedicated mic, Photo/video editor, Document viewer
Dimension 151 x 76.2 x 6.3 mm
Selfie-Camera 5 MP

আপনি Samsung Galaxy J5 (2016) দাম কম হলেও চমৎকার একটি ফোন। আর হ্যা পুরাতন ভার্সনের মোবাইল কেনা থেকে বিরত থাকুন।

Oppo f1 নিন।ক্যামেরার দিক দিয়ে এটি সেরা ফোন

Xiomi redmi 5A সেট টির দাম কম হলেও সেট টি ভাল।দাম মাত্র ১২০০০ টাকা ফিঙ্গারপ্রিন্ট সেন্সর আছে।