দয়া করে বিষয়টা বলেন। ১৩০০০/- টাকার মধ্যে একটি ট্যাব কিনবো। ভালো ডিসপ্লে, প্রসেসর, রেম সমৃদ্ধ ট্যাব কোনটা? সবাই বলবেন দয়া করে। কোনটা কিনলে বেস্ট হবে??

Symphony Xplorer T8 Pro Tab, Price in Bangladesh: 12,490 Tk. 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 2100 Alert types Vibration; MP3 ringtones Battery Performance Stand-by time: up to 250 hours Talk time: up to 4.5 hours Battery Type 4000 mAh Li-ion Battery Bluetooth Yes Camera Features Flashlight, up to 4x zoom, continuous shot Camera Resolution 5 Megapixel Colors Available Black Dimensions 215.5 x 124 x 8.7 mm Display Resolution WXVGA, 800 × 1200 pixels Display Size 8 inches Display Type IPS Capacitive touch screen EDGE Yes Front Camera 2 Megapixel GPRS Yes GPS Function Yes with A-GPS Graphic Processing Unit (GPU) Mali 400 Internal Memory 8 GB ROM Loudspeaker Yes Memory Card Slot MicroSD, up to 32 GB Messaging SMS (Threaded view), MMS, Email Multitouch Yes Operating System Android OS, v4.4.2 (Kitkat) Other Features - MP3 / MP4 - Audio , Video & Call recorder - Built-in Applications: Facebook, Play Store, Opera Mini, Skype, Office Suite Processor Quad-Core, 1.3 GHz Radio FM Radio RAM 1 GB Release Date May 2015 Sensors G-Sensor, Accelerometer, Proximity, Hall Sensor SIM Card Type Dual SIM (Regular & Micro SIM) USB MicroUSB, USB-on- the-go (OTG) Video Recording Yes Web Browser HTML Wireless LAN 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot

আপনি walton G2 ট্যাবটি কিনতে পারেন।