কুমিল্লায় ভালো কোনো ডার্মাটোলজিষ্টের ঠিকানা বা সন্ধান দিতে পারবেন কেউ ?

আপনার উত্তর Prof. Dr. Hasibur Rahman  MBBS, FCPS(Dermatology & VD) MRCPS (Glasgow-UK), FRCP(Edin-UK) FACP (USA), EADV Fellow (Munich-Germany) Trained in Laser therapy,Cosmetic Dermatosurgery and Sexual Medicine (Delhi,Ahmedabad,Bangalore,Lahore,Dubai,France,Slovakia,China,Korea,Japan) Member,European Academy of Dermatology and Venereology International Fellow,American Academy of Dermatology Skin, Hair, Nail, Allergy, Cosmetic Dermatosurgeon and  Sexual Medicine Specialist Consultant : Dermatology & Venereology Apollo Hospital Dhaka e-mail: [email protected] Mobile: 01711318709 website: www.skinhaircurecare.net Chamber: Apollo Hospitals Dhaka Location: Plot # 81, Block # E, Basudhara R/A, Dhaka - 1229 Phone: +880-2-8401661, 8845242, Cell: +880 1841276556, Hotline: 10678.