সেক্ষেত্রে আমি কি করতে পারি...? জব ভিসা পাবো এমন কয়েকটি সাইটের লিংক বা এজেন্সির নাম দিন।
Syedsujan

you have an appointment to get the opportunity of study to permanent residency in Canada with work placement. Please come between (9.30am-12pm). Address: 739 - 805, CDA Avenue, Madina Tower (8th Floor), GEC Circle, CTG. Inquiry: 01928000811 -GIC Education