আমার বাজেট ১১হাজার টাকা। পারসোনাল ভাবে শাওমি পছন্দ করি

Xiaomi Redmi 6A কিনতে পারেন।

৳ 9,499.00

✪ Official Price in Bangladesh

First Release: June 2018

Status: ✅ Available

Colors: Blue, Gold, Black

Network 2G, 3G, 4G (LTE)

Battery Lithium-ion 3000 mAh (non-removable)

Body 147.5 x 71.5 x 8.3 millimeter, 145 grams

– Plastic body

Camera (Back) 13 Megapixel

– Phase detection autofocus (PDAF), LED flash, HDR, panorama, f/2.2, low light photo enhancement

– Full HD (1080p) video rec.

Camera (Front) 5 Megapixel

– F/2.2 aperture, portrait bokeh, HDR

Chipset MediaTek Helio A22 (12nm)

Colors Blue, Gold, Black

Display 5.45 inches, HD+ 720 x 1280 pixels (295 ppi)

– 18:9 ratio Full-View IPS LCD Touchscreen

GPU PowerVR GE8320

Memory Card MicroSD, up to 256 GB (dedicated slot)

Operating System Android Oreo v8.1, upgradable to Android Pie v9.0 (based on MIUI 9.0)

Processor Quad-core, 2.0 GHz

RAM 2 GB

ROM 16 GB

Release Date June 2018

Sensors Accelerometer, Proximity, Ambient Light, E-Compass

SIM Card Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

USB MicroUSB v2.0

Wireless LAN Yes, dual band, Wi-Fi Direct, hotspot

Special Features – Face Unlock

Other Features – Bluetooth, GPS, A-GPS, FM Radio, Loudspeaker, Multitouch

এটি কিনতে পারেন-

Model:      Symphony i120
Price:        9990 taka in Bangladesh

Software

OS                                                       Android O OS 8.1

Hardware

Design

Screen                                                  5.45" Full Vision HD+ 2.5D IPS 720 x 1440 pixels (~295 p pi density)

Dimension                                           148 X 70.9 X 8.6 mm

Weight                                                 140.9 gm

Memory

Expandable                                          128 GB

RAM                                                    2 GB

ROM                                                    16 GB

Processor

number of cores                                    4 core

CPU                                                     1.5 GHz

GPU                                                     IMG 8XE

Camera

Primary                                                13 MP

Secondary                                            8MP

Battery capacity                                    3200mAh Li-po

Connectivity                                        Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Internet                                                2G, 3G, 4G

USB                                                     micro USB 2.0

Bluetooth                                             4.0

Audio                                                  yes

Radio                                                   FM

Others                                                  sensors

Fingerprint, G-Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, GPS General

first arrival                                           August, 2018

Manufactured By                                  symphony

Availability                                          available

অথবা

Symphony P11

12,990 Tk.

Walton Primo H7s
Price: 9199 taka in Banglades

অথবা

Walton Primo GM3+
Price: 8499 taka in Bangladesh