Arman

''Money is lost nothing is lost. Health is lost something is lost. But time is lost all things are lost. '' Time and tide wait for none''Everything possible but stopping time impossible''

১।জীবনের পরিসর স্বল্প,কিন্তু জীবনের কর্মক্ষেত্র সুবিশাল। ২। Time is the most valuable thing in the world.

"সময় কারও অপেক্ষায় থেমে থাকে না।"

তোমার সবটুকু সময় তুমি সময়কেই দাও, সময় তোমার সাথি হবে ।

সময় এর জন্য কখনই অপেক্ষা করবেন না। সঠিক সময় কোনো দিনও আসবেনা-----মার্ক টোয়েন