Roll No 180679 Registration No [NOT SHOWN]
Name of Student MD. SIRAZUL ISLAM
Father's Name MD. MOQSHED ALI
Mother's Name FOYZUN NASAH
Board MADRASAH Session 2015-16
Group GENERAL Type REGULAR
Result FAIL (ONE SUB.) Date of Birth [NOT SHOWN]
Name of Institute EAST DANGAPARA PANCH PIR FAZIL MADRASAH

Subject-Wise Grade/Marks

Subject Code Subject Name Marks Grade/Marks
Theory Practical MCQ Total
QURAN MAZID
HADITH SHARIF

088 C
ARABIC-I
ARABIC-II

085 C
133 AQAID & FIQH 50

050 B
ENGLISH-I
ENGLISH-II

073 D
BANGLA-I
BANGLA-II

110 B
108 G. MATHEMATICS 23
13 036 D
109 ISLAMIC HISTORY 23
17 040 C
140 I C T 0 24 17 041 A+
145 CAREER EDUCATION 0 25 22 047 A+
142 PH.EDU., H.SC & SP 27 25 7 059 F
113 AG. STUDIES 35 23 11 069 A-