বাংলাদেশে বর্তমানে ৬ টি পুলিশ রেঞ্জ

Vital Information Resources Under Seize

Junait

Vital Information Resources Under Seize

parvazhaque

Full Form                                                           Category                          Term

Vital Information Resources Under Siege           Computer Softwares            VIRUS

Virtual Information Resource Under Seize          Networking                          VIRUS

Vital Information Resource Under Siege             Softwares                           VIRUS

Very Important Resource Under Search             Softwares                            VIRUS

Very Important Resource Under Siege               Military and Defence             VIRUS