এমন কোনো গান নেই যাকে বিশ্বের সেরা বলে ঘোষণা করা হয়েছে। তবে প্রতি মাসে এবং সপ্তাহে সেরা গান প্রকাশ করা হয়। কিন্তু তা বিশ্বের সেরা নয়

★বিশ্বের সেরা গানটি হল "We shall overcome". ★গানটির lyrics হলঃ overcome We shall overcome someday Oh, deep in my heart I do believe We shall overcome someday The Lord will see us through, the Lord will see us through The Lord will see us through someday Oh, deep in my heart I do believe We shall overcome someday We're on to victory, we're on to victory We're on to victory someday Oh, deep in my heart I do believe We're on to victory someday We'll walk hand-in-hand, we'll walk hand in hand We'll walk hand-in-hand someday Oh, deep in my heart I do believe We'll walk hand-in-hand someday We are not afraid, we are not afraid We are not afraid today Oh, deep in my heart I do believe We are not afraid today The truth shall make us free, the truth shall make us free The truth shall make us free someday Oh, deep in my heart I do believe The truth shall make us free someday We shall live in peace, we shall live in peace We shall live in peace someday Oh, deep in my heart I do believe We shall live in peace someday