শুরুতেই কৃতজ্ঞতা জানাচ্ছি আপনারা যেভাবে আমার প্রতি যত্নশীল হয়ে আমাকে হেল্প করতেছে, ঠিক যেমন আমার অভিবাবকের মতো। আমি চির ঋণী আপনাদের কাছে।

I am thankful to you at the beginning, how you care for me, is helping me, just like my parents I am forever indebted to you.

অাপনার প্রশ্নের অনুবাদ নিম্নরূপ :-

It is starting with gratefully that you are helping me with care as my guardians.So, I owe to you forever.

At first I am greatfull to you, as you are helping to me becomes carefully. Absolutely as my guardians as. Everlasting I will be owe to you ...