এটা জানার জন্য আপনি আপনার বোর্ডের ওয়েবসাইটে প্রবেশ করুন। সেখানে পেয়ে যাবেন।

1. Notredame College GPA Requirements Science: GPA 5:00 [Including Higher Math and Biology] Humanities: GPA 3.50 Business Studies: GPA 4.50 2. Rajuk Uttara Model College GPA Requirements Science: GPA 5:00 [For All Version] Humanities: GPA 3.8 [For All Version] Business Studies: GPA 4.0 [For All Version] 3. Dhaka College GPA Requirements Science: GPA 5:00 [For All Version] Humanities: GPA 4.50 Business Studies: GPA 4.50 4. Viqarunnisa Noon College No Seat is available in Science Group for Bangla Version Science: GPA 5:00 [For English Version] Humanities: GPA 3.5 Business Studies: GPA 4.5 5. Dhaka Residential Model College GPA Requirements Science: GPA 4.0 [For All Version] Humanities: GPA 3.5 Business Studies: GPA 4.0 6. Government Science College GPA Requirements Science: GPA 5:00 7. Saint joseph college GPA Requirements Science: GPA 5:00 [Bangla Version] Science: GPA 4:88 [English Version] Humanities: GPA 2.75 Business Studies: GPA 3.50 8. Birsrestha Munshi Abdur Rouf Rifels Public College GPA Requirements Science: GPA 5:00 Humanities: GPA 3.80 Business Studies: GPA 4.30 9. BAF Shaheen College Tejgoan Dhaka Science: GPA 5:00 [For All Version] Humanities: GPA 2.5 [For All Version] Business Studies: GPA 4.0 [For All Version] 10. Adamjee Cantonment College Science: GPA 5:00 Humanities: GPA 3.7 Business Studies: GPA 4.5 11. Dhaka City College Science: GPA 5:00 [For All Version] Humanities: GPA 2.50 [For All Version] Business Studies: GPA 4.00 [For All Version] 12. Motijheel Ideal School And College Science: GPA 5.0 Humanities: GPA 3.50 Business Studies: GPA 4.50 13. National Ideal College Science: GPA 5.00 Humanities: GPA 2.50 Business Studies: GPA 3.50 14. Dhaka Commerce College Business Studies: GPA 3.50 15. Udayan Higher Secondary College Science: GPA 3.0 Business Studies: 2.0 Humanities: 1.0 16. Milestone College Science: GPA 5:00 Humanities: GPA 3.0 Business Studies: GPA 4.00 17. SOS Hermann Gmeiner College Dhaka Science: GPA 5: